Ung flicka utsatt för misstänkt grov våldtäkt utomhus
En 12-årig flicka misstänks ha blivit utsatt för en våldtäkt i Rågsved söder om Stockholm. Foto: Epoch Times. Arkivbild.


Ett barn under 15 år har blivit utsatt för en misstänkt grov våldtäkt utomhus i Rågsved söder om Stockholm.

Enligt Aftonbladet rör det sig om en 12-årig flicka som ska ha blivit utsatt.

– Det var en väldigt stor insats. Mycket är fortfarande oklart i det här ärendet och vi håller just nu på att inventera allt kameramaterial, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till tidningen.

Larmet om händelsen kom in vid klockan 20:45 på torsdagskvällen. Flickan fördes under natten till sjukhus, skriver polisen på sin hemsida.

Våldtäkten tros ha skett utomhus i det utsatta området Rågsved.

Polisen har försökt att lokalisera en möjlig brottsplats och man har bland annat använt sig av hundpatrull. Tekniker har också varit på den troliga brottsplatsen och säkrat vissa spår.

En förundersökning om grov våldtäkt mot barn har inletts av polisen.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för vilseledande information. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi bevakar viktiga nyheter som annars kan ignoreras. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.