Köpvillkor för prenumerationer

Epochtimes har sitt säte i Stockholm, med firma Svenska Epoch Times ekonomisk förening, och adress Rålambsvägen 17, 112 59 Stockholm. Vi kan kontaktas via e-post: es.semithcope@renoitaremunerp eller via telefon: 88 83 856-80.

Pappers- och digital prenumeration

Du kan välja att prenumerera på Epoch Times som både pappersutgåva och digital utgåva med utgivning 52 ggr/år eller endast som digital utgåva med 52ggr/år (e-tidning) och daglig webbutgåva. För den digitala utgåvan erhåller du användarnamn och lösenord. Prenumerationen kan nyttjas av alla inom samma hushåll, så kallad familjedelning. Prenumerationer som bryter mot villkoren kan komma att stängas av.

Betalning och pris

Prenumeration tecknas via epochtimes.se/prenumerera. Betalning för prenumeration sker alltid i förskott. All betalning gäller tillsvidareprenumerationer, om inte annat nämns specifikt, vilket innebär att de förnyas löpande om inte kund säger upp avtalet. Kan enkelt ske online i inloggat läge eller genom att kontakta oss via e-post: es.semithcope@renoitaremunerp eller via telefon: 88 83 856-80.

Behandling av personuppgifter

Tecknandet av prenumeration innebär samtidigt medgivande till att vi sparar dina personuppgifter, vilka hanteras enligt vår integritetspolicy.

Ångerrätt

För pappersprenumeration gäller ångerrätt enligt distansavtalslagen. Ångerrätt gäller dock inte för digital prenumeration.

Har du frågor?

Om du har ytterligare frågor, kontakta oss genom att skicka e-post till följande adress: es.semithcope@tsnajtdnuk

Det går också bra att skicka brev till postadress:

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är partipolitiskt obunden och ansluten till det medieetiska systemet.

© Svenska Epoch Times 2023