Köpvillkor för prenumerationer

Svenska Epoch Times har sitt säte i Stockholm, och adressen Rålambsvägen 17, 112 59 Stockholm. Vi kan kontaktas via e-post: es.semithcope@renoitaremunerp eller via telefon: 88 83 856-80.

Pappers- och digital prenumeration

Du kan välja att prenumerera på Svenska Epoch Times som både pappersutgåva och digital utgåva med utgivning 52 ggr/år på papper eller endast som digital utgåva med 52 ggr/år (e-tidning) och daglig webbutgåva. För den digitala utgåvan erhåller du ett användarnamn (din egen e-post) och lösenord. Prenumerationen kan nyttjas av alla inom samma hushåll, så kallad familjedelning. Prenumerationer som bryter mot villkoren kan komma att stängas av.

Betalning och pris

Prenumeration tecknas via epochtimes.se/prenumerera. Betalning för prenumeration sker alltid i förskott, så till vida du inte har begärt betalning via faktura. Alla betalningar gäller tillsvidareprenumerationer, om inte annat nämns specifikt, vilket innebär att de förnyas löpande om inte kund säger upp avtalet. Det kan enkelt göras online i inloggat läge eller genom att kontakta oss via e-post eller telefon.

Behandling av personuppgifter

Tecknandet av prenumeration innebär samtidigt medgivande till att vi sparar dina personuppgifter, vilka hanteras enligt vår integritetspolicy.

Ångerrätt

För pappersprenumeration gäller ångerrätt enligt distansavtalslagen. Ångerrätt gäller dock inte för digital prenumeration. Om ångerrätten nyttjas räknas redan utskickade tidningar som lösnummer och återbetalas inte. Eftersom full tillgång till hela vårt digitala arkiv ingår i en pappersprenumeration räknas ångerrätten från köptillfället. Ångerrätten gäller inte automatiskt förnyade prenumerationer utan en prenumeration skall alltid avslutas i förtid.

Har du frågor?

Om du har ytterligare frågor, kontakta oss genom att skicka e-post till följande adress: es.semithcope@tsnajtdnuk

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad (föräldraledig)

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024