Epoch Times Sverige medarbetare Hjälp oss att ge det bredare perspektivet
Stöd oss!
Ditt stöd hjälper oss att leverera orädd, obunden och objektiv journalistik. Ett bredare perspektiv i ett alltmer polariserat medielandskap, med hopp om en bättre framtid för oss alla.
Via Bankgiro: 5882-4038
Gör en bankgiroinbetalning på valfri summa till vårt bankgiro.

Via swish: 1233 26 48 19
Med Swish överför du enkelt valfri summa via din mobiltelefon

En tidning utan reklam

Epoch Times Sverige drivs i föreningsform och är en unik röst bland svenska medier. Här slipper du störande banner-reklam – utan att använda adblockers.

Vi är fristående men ändå en del av ett stort globalt medienätverk – Epoch Media Group. Vi är även partipolitiskt obundna.

Ditt stöd hjälper oss att fortsätta:

Vad andra säger om oss

”För att motsäga de som insisterar på att webben har sänkt den journalistiska kvalitén: Se på Epoch Times. Seriereportagen om [statssanktionerade organstölder i Kina] går djupt in på ett ämne som ignorerats av andra medier, men hanterar det lika skickligt som sina större kollegor … [avslöjande] relevant och ny information om dessa brott i Kina, samtidigt som de håller västerländska organisationer ansvariga för deras medvetna eller omedvetna delaktighet.”

”Epoch Times är en enastående och professionell vida omfattande ansträngning. Det är informativ läsning och ett seriöst bolag i en tid då andra medier är på tillbakagång.”

Håll dig informerad i realtid!