Ungdomar sparkade fotboll med levande änder
En man i Eslöv bevittnade hur tre unga män sparkade på änder som om de vore fotbollar. Foto: Eveline de Bruin


En man bevittnade hur tre unga män sparkade på levande änder som om de vore fotbollar. Efter att han tog foton på dem hotade de att sparka ihjäl hans hund. Det rapporterar Lokaltidningen.se.

Det var på måndagen som händelsen inträffade. Mannen var ute och rastade sin hund i Trollsjöområdet i Eslöv när han fick syn på pojkarna som såg ut att spela fotboll med levande änder.

Han fotograferade de tre personerna varefter de blev hotfulla.

– Minst två av dem gick emot honom och sa att de skulle sparka ihjäl hans hund om han gick till polisen eller inte försvann från platsen, säger Mats G Odestål, kommunpolis i Eslöv, till tidningen.

Mannen gick därefter från platsen och tog kontakt med polisen. Odestål säger att det var bra att han fotograferade de unga männen.

– För nu har vi goda möjligheter att hitta gärningsmännen. Den här typen av brott upprör alla, säger han till Lokaltidningen.se.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.