traditionell kinesisk kultur

Som en hyllning till Epoch Times uppkomst och historia erbjuder vi här våra läsare, som enda svensk nyhetstidning, specialkategorin Traditionell kinesisk kultur. Den första utgåvan av Epoch Times var nämligen kinesiskspråkig och startades av exilkineser som ett svar på den kinesiska regimens totala kontroll på medier. I dag – över 20 år senare – är tidningen internationell och finns i 36 länder på 23 språk. Välkommen att uppleva österländsk visdom med en historia på tusentals år.

Svenska Epoch Times

Publisher
Vasilios Zoupounidis
Politisk chefredaktör
Daniel Sundqvist
Opinionschef
Lotta Gröning
Sportchef
Jonas Arnesen
Kulturchef
Einar Askestad (föräldraledig)

Svenska Epoch Times
DN-skrapan
Rålambsvägen 17
112 59 Stockholm

Epoch Times är en unik röst bland svenska medier. Vi är fristående och samtidigt en del av det stora globala medienätverket Epoch Media Group. Vi finns i 36 länder på 23 språk och är det snabbast växande nätverket av oberoende nyhetsmedier i världen. Svenska Epoch Times grundades år 2006 som webbtidning.

Epoch Times är en heltäckande nyhetstidning med främst riksnyheter och internationella nyheter.

Vi vill rapportera de viktiga händelserna i vår tid, inte för att de är sensationella utan för att de har betydelse i ett långsiktigt perspektiv.

Vi vill upprätthålla universella mänskliga värden, rättigheter och friheter i det vi publicerar. Svenska Epoch Times är medlem i Tidningsutgivarna (TU).

© Svenska Epoch Times 2024