Ta tillbaka din kraft och bli starkare i dig själv
Att bry sig om sig själv behöver inte vara egoism. Det kan ge oss utrymme till att återfinna vår egen kraft. Foto: Nataliya Vaitkevich


När vi slutar utvärdera oss själva utifrån hur andra ser på oss, och istället hittar vår egen kraft, så leds vi tillbaka till vår egen inre sanning, till det som är viktigt och sant för oss. Det är något som kan öppna upp för en djupare förändring och ett rikare liv.

Gwen arbetade som komiker när jag träffade henne för första gången. Hon var inte känd ännu, men det verkade som om hon var på väg att bli det. Jag hade aldrig förut träffat en artist som pressade sig så hårt. Hur trött hon än var så dök hon upp vid varje audition och sade aldrig nej till möjliga arbetstillfällen. För henne kunde det vara just den gången som skulle leda henne till berömmelse.

När Gwen inte provspelade, nätverkade eller övade framför kameran, skrev hon manus och skapade videor. Och när hon inte gjorde det arbetade hon som servitris och bartender för att få ihop till hyran för sin lilla lägenhet.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 99 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill! Vill du även ha papperstidningen betalar du endast 19 kronor första månaden, 149 kronor därefter. Säg upp enkelt när du vill!