Pfizers förre vice vd kritiserar den förda politiken

En amerikansk pojke vaccineras mot covid-19 i Hartford, Connecticut, USA. Foto: Joseph Prezioso/AFP via Getty Images


Michael Yeadon, före detta vice vd för Pfizer, är en mycket hård kritiker av den globala hanteringen av covid-19. Han menar att de åtgärder som vidtagits inte har skyddat folks hälsa på bästa sätt.

Yeadon, som även var chefsforskare på Pfizer inom allergi och luftvägar, tror att de åtgärder som vidtagits med massiva nedstängningar nu övergår till att införa ett digitalt id och digital valuta. Han intervjuades nyligen på EpochTV:s program ”Facts Matter”. Epoch TV är en amerikansk tv-kanal som liksom Epoch Times tillhör Epoch Media Group.

– Det finns en enorm global push för att övertyga folk om att det finns ett folkhälsohot, för att få dem att gå med på diverse ekonomiförstörande åtgärder, och sedan följa upp med dessa injektioner.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!