Kriminella besökte Löwengrip – letar efter hennes ex-pojkvän
Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: Susanne W Lamm/Epoch Times-arkivbild


Den kända bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28 år, har fått besök av kriminella. Bakgrunden till detta är att hennes ex-pojkvän har spekulerat bort stora belopp av andras pengar. Nu berättar hon för Expressen om vad som har hänt.

Hon säger i en intervju med tidningen att hennes tidigare pojkvän har gått bakom hennes rygg och gjort aktieaffärer för en eller flera kunders räkning. Han har sedan förlorat allt kapital. Enligt henne rör det som tiotals miljoner kronor.

För en vecka sedan dök okända personer upp vid Isabellas och hennes barns hem för att leta efter ex-pojkvännen.

– Det var en person vid min dörr. Sen har det varit... när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus, säger hon till Expressen.

Hon säger att det var ett obehagligt möte. Efter att hon kollat upp bilnumret har det visat sig att det har varit människor som varit dömda för människorov.

Hela händelsen med aktieaffärerna och dess efterdyningar har gjort att Löwengrip har brutit upp med ex-pojkvännen. Hon känner sig rädd och har svårt att äta och sova. Situationen har blivit så pass ohållbar att hon nu lämnar landet ett tag.

– Just nu är det fokus på att jag och mina barn ska befinna oss i säkerhet och försöka bibehålla en vardag på en annan plats, säger hon till tidningen.

Hon beskriver hur hon mår och sina känslor på sin blogg.

”Barnen och jag mår bra under omständigheterna. Solen hjälper till. Vi leker och pratar. Mitt mående går upp och ner, nätterna och morgonen är värst”, skriver hon.

Enligt hennes livvakt har ex-pojkvännen hört av sig till honom flera gånger för att få förklara sig och hitta en utväg.