Kines uppmanar mobben att attackera när polisen inte ser
En oidentifierad kinesisk man i rött (till vänster) slår ner Weixing Wang (i mitten i vit hatt). (Foto: The Epoch Times)


En Epoch Times-reportrer hörde en kinesisk man ur den pro-kommunistiska folksamling som gått till angrepp mot personer som informerar om de omfattande utträdena ur det kinesiska kommunistpartiet beskriva hur han attackerat en kvinnlig Falun Gong-utövare i förra veckan; hur han dragit sönder skylten hon höll och hur han slagit ned henne till marken.

Polisen hade visat bort honom från den nedslagna utövaren, sade mannen, men de vidtog inga ytterligare åtgärder. Så mannen återupprepade samma gärning bara några minuter därpå.

Den här gången arresterade polisen honom och sade: ”Det här är andra gången du gör så här”.

Mannen berättade att han fördes till polisstationen och fick 440 dollar i böter för övergrepp, och kallades till rätten veckan efter.

Sedan sade mannen till sina vänner att polisen inte kunde vara där hela tiden, så de skulle vänta tills polisen inte var i närheten och sedan dra in utövarna i gränden och slå dem där, utan några vittnen.

En annan Epoch Times-reporter som närvarade där den kinesiska mobben omringade Falun Gong-utövarnas manifestation i Flushing, intervjuade en av åskådarna som sade:

– Jag läste i Djiyuan (Epoch Times kinesiska utgåva) för några dagar sedan att detta är organiserat av konsulatet och jag trodde inte på det. Så jag beslöt att komma till Flushing och ta reda på det själv. Det är definitivt organiserat av konsulatet. Lyssna på människorna, jag vet att det definitivt är konsulatet som organiserat det här!

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-6-1/71287.html