"Helt fantastisk", strålar 11-åriga Frederica
Publiken njuter av lördagens eftermiddagsföreställning av Chinese New Year Spectacular. (Foto: Mark Zou/Epoch Times)


LOS ANGELES – Såväl vuxna som barn kom till Nokia Theatre L.A. Live, i centrala Los Angeles för att uppleva skönheten och prakten hos Chinese New Year Spectacular den 19 januari.

Många familjer kom för att se förställningen på lördagseftermiddagen och 11-åriga Frederica Cue och hennes 7-åriga syster Victoria från Thousand Oaks, Ca. kom med sina föräldrar.

Frederica berördes mest av trummorna och de ”rosa kvinnorna som dansade” och som syftade på uppträdandet ”Water Sleeves”. – Det var helt fantastiskt, strålade hon och lade till att hon skulle berätta om det för alla sina vänner.

Hon tycker det är intressant att studera andra kulturer, för hon vill kanske resa dit någon gång. Hon har lärt sig lite om Kina och handel i skolan.

Victorias favorit var ”Water Nymphs”, som innehöll solfjädrar som imiterade vatten.

Deras mamma fick höra om föreställningen på radion och sade att hon ”älskade den.”

The Spectacualar kommer att ge ytterligare föreställningar, i kväll klockan 20:00 på Nokia L.A. Live Theatre och klockan 14:00 på söndag, innan de reser vidare till Las Vegas den 21 januari, Detroit den 22 januari och San Francisco den 23-26 januari.

Epoch Times är en stolt sponsor av Divine Performing Arts föreställningar, som kommer att spelas i över 60 städer över hela världen 2008. För att hitta en föreställning i närheten, var vänlig besök www.bestchineseshows.com

Översatt från engelsk version