Fygbolagsanställd säger att Spectaculars dansare ”flöt över golvet”
Oscar Lindström (Jan Jekielek/The Epoch Times)


Publiken vid Stockholmspremiären av Spectacular på Cirkus i Stockholm på torsdagskvällen säger att de var imponerade av den unika kulturföreställningen.

Peter Björnsjö som är egenföretagare och studerar vid Royal Academy kommenterade föreställningen under pausen.

– Hittils tycker jag att det är väldigt bra. Jag gillar det. Jag gillar dansdelarna och musiken. Jag har jobbat med kinesiska företag och har varit i Kina två gånger tidigare, säger Björnsjö.

Gällande kinesiska ambassadens försök att stoppa föreställningen säger Björnsjö att Kina måste komma ihåg att Sverige är ett fritt land.

– Sverige är ett fitt land och Kina borde också vara det. Det är mycket dåligt eftersom de bör kunna framträda varhelst de vill, fortsätter han.

Oscar Lindström jobbar med navigation och som operatör för ett svensk flygbolag. Han var också på teatern under torsdagen.

Han upptäckte att den inte hade samma struktur som europeiska föreställningar som han är van att se.

– Dansarna liksom flyter över scenen säger han, så jag tycker det är en mycket bra kontrast till vad vi är vana att se i västeuropa och över hela europa, forstätter han.

Lindström säger
att han sett föreställningar från hela Asien inklusive Thailand. Han var imponerad av dansarnas rörelser.

– Handrörelserna är verkligen väldigt fina, verkligen bra säger han och tillägger att Segertrummorna var hans favoritnummer.

– Trumpartienerna var verkligen bra. Sambandet mellan kraften hos en trumma och alla tillsammans… jag tycker mycket om det, det var ett starkt nummer. Jag menar att de förenade både musiken, rörelserna och ljuden så jag tycker det var bra.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-3-21/67883.html