Skavlans barn nr 6 har kommit till världen


Strax före midnatt den 10 juli postade Fredrik Skavlan en bild från BB på Instagram, med en hyllning till norska barnmorskor. Han och skådespelerskan Maria Bonnevies bebis hade fötts. Det är parets tredje gemensamma barn, Skavlans sjätte.

Av Skavlans Instagrampost att döma gick allting bra:

”Flaggan upp för norska hälsovården i sitt esse, och för barnmorskorna. Som för sjätte gången fick mig att känna att jag inte är i vägen överhuvudtaget,” skriver han till bilden på utrustningen vid en sjukhussäng. På bordet bredvid sängen står en norsk flagga.

Paret Skavlan-Bonnevie har sedan tidigare en dotter och en son tillsammans. När sonen föddes 2015 meddelade Skavlan under inspelningen av talkshowen ”Skavlan” att det var hans ”sista barn”, men i juni i år avslöjade Maria Bonnevie i en intervju med Dagens Næringsliv att paret väntade barn igen. Det kom som en överraskning, sade hon:

– Jag blev både glad och förtvivlad på samma gång när det stod klart att jag var gravid, för tajmingen var allt annat än perfekt.

Fredrik Skavlan, 51, och Maria Bonnevie, 44, har återigen blivit föräldrar.

Det var tänkt att Bonnevie skulle spela solen som Elmire i Molières ”Tartuffe” på Dramaten, som hade premiär i januari 2018, men skådespelerskan fick dra sig ur på grund av graviditeten.

– För mig har de senaste två graviditeterna varit en blandning av eufori och en överväldigande illamående som inte släpper. Dagarna präglas tyvärr av det sista.

– Men när barnet kommer är ju allt glömt, sade Maria Bonnevie.

Den vilda tjuren galopperar ut på gatan från rodeon – se när cowboyen griper in

Slav under kommunismen