Libanons ambassadör i Argentina hänfördes av Shen Yun
Antonio Raymond Andary (till höger) och hans dotter Rhea såg Shen Yun Performing Arts på Teatro Ópera Allianz i Buenos Aires den 13 april 2017. Foto: Bowen Xiao


Under påsken uppträdde Shen Yun Touring Company på Teatro Ópera Allianz i Buenos Aires i Argentina. På skärtorsdagen, den 13 april, fanns Libanons ambassadör Antonio Raymond Andary i publiken.

”Jag älskar det. Det är verkligen imponerande och ger oss Kinas historia. Hoppas kineserna en dag kommer att enas i fred och frihet.”

”De återuppväcker den gamla kulturen på ett väldigt bra sätt. Jag får gratulera vem det än är som leder den här gruppen, och jag är glad att de kom till Argentina för att visa oss Kinas riktiga kultur.”

”Jag tror det är dags för väst att lära sig av de här idéerna (i föreställningen) och den kulturen, eftersom vi blivit så materialistiska i väst. Vi har mycket att lära av öst och den kinesiska kulturen.”

”Jag hänfördes av hur vältränade dansarna i föreställningen var. Imponerande." 

– Antonio Raymond Andary, Libanons ambassadör i Argentina

Epoch Times är mediapartner till Shen Yun Performing Arts sedan dess grundande 2006, och vi har under dessa år löpande rapporterat om dess föreställningar.

Det New York-baserade Shen Yun Performing arts har fem dans- och musikkompanier som ger föreställningar runt om i världen. För mer information, besök Shen Yun Performing Arts hemsida.