Fri från allergier på 5 dagar


Jag brukade ha allergier. På min allergilista fanns flera livsmedel, liksom pollen, damm, insektsbett, bi-stick, katter och ibland hundar. Jag kunde göra mig av med alla dessa allergier. Jag kan till och med äta livsmedel som förr gjorde mig akut sjuk.

För många är allergi deras enda hälsoproblem. Jag vet unga människor som aldrig har haft allvarligare sjukdomar än de allergier de haft. Det finns också många hälsomedvetna människor som har lärt sig allt som finns att läsa om naturlig hälsa, fått kroppen mer hälsosam, men fortfarande har allergier att hantera.

Även de mest okonventionella naturläkare tenderar att se på allergier som något nedärvt. Har man det så har man det, och då sitter man fast med dem. Men varje gång när någon har frågat mig vad de kan göra för att bli av med sina allergier och de har följt mitt råd så har alla kunnat bli av med dem.

Socker ger allergier

För de flesta, åtminstone 9 av 10, är lösningen att skippa sockret. Det här inkluderar agavesirap, morots- och betjuicer, rissirap, fruktos, melass och alla andra raffinerade sockertyper. Socker ger mat till candida. Candida förökar sig och lämnar avföring. Deras avföring är giftig för oss. Det spelar ingen roll vilket sorts socker det är. Candida äter socker.

Foto: Дарья Яковлева

Vete ger allergier

Vete är inte vad det brukade vara. Proteinmolekylen har förändrats till ett protein som våra kroppar inte kan smälta. Det är giftigt för oss. Det orsakar allvarliga matsmältningsproblem. Detta leder till allergier. Dessutom görs bröd med mängder av raffinerade ingredienser som ger mat till våra parasiter, precis som socker gör.

Alkohol orsakar allergier

Alkohol är mycket giftigt för kroppen. Den gör skada så att parasiter som candida och bakterier får näring. Alkohol sätter press på levern och en överarbetad lever leder nästan alltid till allergier.

Alkohol innehåller fermenterad jäst och socker – båda är ingredienser som föder candida som redan finns i kroppen. Som grädde på moset fungerar alkohol som en stimulant som utlöser frigörandet av blodsockerreserver, vilket ger mer socker till candidan.

Alkohol dödar goda bakterier.

Processad mat ger allergier

Vitt mjöl, all sorts mjöl, vitt ris, chips, och processad ”hälsosam” skräpmat ger kroppen mer raffinerat socker.

Mjölkprodukter ger allergier

Pastöriserad och homogeniserad komjölk är tufft för levern och ger näring till alla parasiter precis som sockret gör.

Foto: Couleur

Allergifri på 5 dagar

Om du är en person som tar hand om dig själv, äter mycket frukt och grönt och helt enkelt behöver göra det där sista steget mot den totala hälsan genom att få bort en del socker så kommer du att upptäcka att du blir fri från allergier på bara några dagar av att äta mycket rent. För andra människor som inte har lika bra hälsa kan det ta lite längre tid, men generellt sett med en strikt kost är de flesta allergier borta efter runt 5 till 7 dagar.

Kanske tänker du för dig själv ”Ja, vad kan jag då äta?” Hälsokost. Färska, råa grönsaker och frukter är det bästa. Grönsaker är bättre än frukt, särskilt för de som har överväxt av candida. Det kommer inte att ta lång tid. Det handlar inte om mer än en vecka av ditt liv. Gör ett försök. Och sedan kan du långsamt arbeta med din kost för att komma på vilka specifika triggers som ger allergier. För mig är det alkohol. Jag dricker sällan, men när jag dricker fler än ett par drinkar så kommer mina allergier tillbaka.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.