19-åring skjuten till döds i Malmö
En 19-årig man sköts till döds i Malmö sent på söndagskvällen. Foto: Epoch Times-arkivbild


En 19-årig man blev skjuten till döds vid Västra Hindbyvägen i Malmö sent på söndagskvällen, rapporterar Sydsvenskan.

Polisen uppger att mordet är kopplat till den gängkriminella miljön i staden. Enligt tidningen, som hänvisar till poliskällor, bar mannen mask och var beväpnad.

– Vi ser det här som ett mord i den del av det kriminella Malmö där det pågår konflikter, säger Jimmy Modin vid polisen i Malmö till Sydsvenskan.

Polisen spärrade av platsen och tillkallade tekniker. Man har också sökt igenom området med en vapenhund. Samtidigt har man också knackat dörr och tagit upp vittnesuppgifter. Tidigt på morgonen hävdes avspärrningarna.

Polisen skriver på sin hemsida att det i nuläget inte finns några misstänkta eller gripna.

Det är den andra dödsskjutningen på kort tid i Malmö. Den 10 mars avled en 25-årig man efter en skottlossning på Holma Torg i stadsdelen Hyllie.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.