Åttaåring knuffades framför tåg i Frankfurt – avled
En åttaårig pojke avled efter att ha blivit knuffad framför ett tåg i Frankfurt. Foto: Epoch Times


En åttaårig pojke knuffades framför ett tåg i tyska Frankfurt am Main. Han avled av sina skador, skriver Hessenschau.

Det var strax före klockan tio på måndagsförmiddagen som händelsen inträffade. Pojken knuffades ut på rälsen när ett snabbtåg kom från Düsseldorf in på stationen. Han dog på platsen. Även pojkens mamma knuffades ner på rälsen. Men hon lyckades ta sig undan i sista sekunden.

Förbipasserande övermannade gärningsmannen, som försökte fly, och höll fast honom tills polisen kom, skriver tidningen Bild. Enligt polisen är den misstänkte personen en 40-årig man med eritreanskt medborgarskap.

Delar av järnvägsstationen stängdes av. Foto: Epoch Times

Gärningsmannen försökte även knuffa ner en tredje person, men försöket misslyckades. Polisen utreder nu ett mord och två mordförsök. Enligt uppgift finns det ingen koppling mellan gärningsmannen och offren.

Delar av järnvägsstationen spärrades av, vilket har lett till förseningar och avbokningar. Många som bevittnade händelsen, däribland många barn, mår psykiskt dåligt och får vård.

För en vecka sedan inträffade en liknande händelse i Tyskland. En 34-årig kvinna knuffades framför ett tåg i Voerde. Den misstänkte gärningsmannen, en 28-årig man från Serbien, sitter häktad misstänkt för mord, enligt Bild.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld.

Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd!

Här ser du hur du kan stödja oss.