”Varje del fick mig att gråta”, sade psykoterapeut
(Foto: Ma Youzhi/Epoch Times)


– Vi adopterade en flicka från Kina för tre månader sedan. Det är första gången vi har barnvakt åt henne nu för att vi skulle se showen, sade Amy Sherman, som är psykoterapeut.

– Hon och hennes man gick på onsdagens föreställning av Chinese New Year Splendor på Radio City Music Hall i New York.

– Hon är hemma med barnvakten och jag är här…jag gråter… hela jag gråter.

– Personligen tyckte jag att scenen med de två pojkarna i buddhisttemplet var bäst. De fick en slags uppenbarelse — det var den scenen som gjorde mig så berörd. Jag känner till mycket om sanning och skönhet, och jag hjälper människor att hitta modet att finna sin inre sanning och sin egen skönhet i mitt arbete. Jag märkte att jag grät för att de släppte på sin fasad, och vördnaden… gudomligheten och dekorationen är vad som blev så rörande för mig.

Hennes man Michael är terapeut och författare.

– Det är fantastiskt, eftersom vi precis kommit hem från Kina 16 november, och nu har en baby, känns det precis som om vi kommit hit för hennes skull. Det är som att bli medveten om hennes kultur och nu kan släppa in den i mitt inre. Det är bra att den inte bara är så visuellt vacker, utan även innehåller berättelser om allting. Det hjälper mig att förstå mer av vad som ligger bakom kulturen.

Hans favoritframträdande då?
– Kvinnan i fängelset. Hela transformeringen och processen med att stå upp för sanningen. Passagen till en annan värld, och hur den världen samtidigt är en del av den här världen, hur hela scenen var mörk och dyster, men att den senare förvandlades till någonting mycket vackert och häpnadsväckande.

– Sedan kom den tillbaka, och den var fortfarande som ett fängelse, men då var det mer vackert där inne, beskriver Michael sin upplevelse av vad han sett.

– Ja, den fick mig också att gråta, inflikar Amy.

Engelsk version: http://en.epochtimes.com/news/8-2-7/65531.html