Tack för en superb tidning


Det kom ett brev från en läsare som vi vill dela med oss av.

Bästa Epoch Times (New York-utgåvan)

Jag skriver för att tacka er för att ni vecka efter vecka ger ut en superb tidning.

Varje fredag ser
jag fram emot att få er tidning på Penn Station i New York. Jag har blivit en hängiven läsare. Er tidning är en av de mest bildande tidskrifterna, fylld med nyheter från hela världen. Jag uppskattar att ta del av angelägna frågor, från närområdet liksom runt om i världen.

Sedan jag avslutade mina universitetsstudier och började arbeta har jag inte fått någon akademisk stimulans, men att läsa er tidning har fyllt upp detta tomrum. Det tackar jag er verkligen för.

Nyligen såg jag en annons för en film som heter ”Free China” och bestämde mig för att se filmen tillsammans med en vän till mig. Vi blev helt förstörda när vi fick höra om det totala föraktet för frihet och de grova kränkningarna av de mänskliga rättigheterna i Kina. Vi undertecknade en petition och har sedan dess berättat om orättvisorna.

Det finns många olika medier och konkurrensen är säkert hård. Men jag vill uppmuntra er alla att fortsätta ert viktiga arbete. Det finns fortfarande människor som tycker om att hålla en tidning i händerna på tåget – och jag är bara 28 år. Era redaktörer skriver med medkänsla och omtanke, trovärdighet , kunskap och erfarenhet. Jag överväger att beställa veckoprenumeration. Jag önskar er alla fortsatt framgång, och på era läsares vägnar vill vi tacka er varmt.

Angela Doonachar
Floral Park, NY

Redaktörens kommentar: Från och med 3 september kommer Epoch Times att publiceras fem dagar i veckan.

Översatt från engelska.