Shen Yun charmade publiken i Oslo
Ingvill Lannås, med sin far Arvid Lannås (hö) och deras vän Ranberg-Holt poserar för ett foto på Folketeatret i Oslo. (Foto: Anders Eriksson/Epoch Times)


Publiken gav stående ovationer och fortsatte vinka för att tacka artisterna långt efter att showen var slut. Det var som om norrmännen på Folketeatret lördagen den 10 april inte ville att årets premiärföreställning i Oslo skulle ta slut.

Folketeatret som ligger mitt i centrum i Oslo har plats för 1400 gäster  och har nyligen genomgått renovering, men stolarna som fortfarande klädda med röd sammet ger en nostalgisk känsla och i taket hänger en stor och vacker antik lampa.  I den här 70 år gamla byggnaden låg tidigare Norska Operan.

Ingvill Lannås, projektledare på ett lokalt företag, sade att hon var begeistrad över hur dansarna verkade ”flyta” över scenen.

– Sättet de rörde sig på över scenen gav mig intrycket att de inte rörde sig överhuvudtaget.

– Det var fantastiskt. Jag tänkte ”oh my god” de är helt otroliga. De är verkligen bra.

Kostymerna var underbara och dansarna var väldigt duktiga, tyckte hon.

Hon hade fått veta om showen från några av sina vänner och blev intresserad av att se den. Ingvill Lannås  ville  lära sig mer om kinesisk kultur. Hon passade på att även köpa biljetter i födelsedagspresent till sin far Arvid Lannås .

Arvid Lannås var mycket nöjd med showen efter att ha sett första delen.

Väldigt skickliga dansare, det var nytt för mig, så färgrikt, och en underbar bakgrundsprojektion, sade Arvid Lannås som arbetar som forskare.

Kommande föreställningar

Shen Yun Performing Arts Touring Company kommer att ge en show till i Oslo på söndag den 11 april.

Läs mer på http://www.shenyunperformingarts.org

Epoch Times Sverige är mediapartner till Shen Yun Performing Arts.