Sätta samman en ledig bohemisk utstyrsel


Designer Colleen Car Bayless visar oss sin lediga look och hur den satts samman. Dessutom får vi träffa hennes bedårande hund, Rufus!

Colleen beskriver sin stil som mycket eklektisk, sammansatta av olika stilar: "Jag skulle säga att det är en blandning av en bohem som möter en skräddare”. Istället för att följa en viss stil, älskar hon utmaningen att hitta något annorlunda och lägga den till sin existerande garderob.

Hennes klädsel säger allt. Hon har på sig en J.Crew jeansskjorta, skräddarsydd kjol, solglasögon från Beach Riot ("alltid viktigt när man kör i Kalifornien") och Birkenstocks sandaler. Ryggsäck är vintage Coach från E-bay: "Jag älskar spänningen i vintageshopping på E-bay och detta var en av mina favoritfynd”


testing

testing

När det gäller smycken gillar Colleen att hålla det minimalt. Varje dag har hon på sig sin mix-maxade bröllops- och förlovningsring. Hennes halsband är också något mycket personligt: "Min vän Karma gjorde det för mig … och där finns ingraverat mitt smeknamn "Bird", eftersom många vänner brukar kalla mig det. Det är ganska kul”.


testing

testing

Som designer har Colleen en unik samling hundhalsband och koppel, som heter Yark.


testing

testing

 "Jag inspirerades av Rufus, min Pomeranian”.

Se video här: http://www.theepochtimes.com/n3/770997-putting-together-an-easy-bohemian-look/