Nya musikprojekt - Weezer och Sade
Weezers frontfigur Rivers Cuomo. (Foto: Michael Loccisano/ Getty Images)


Weezer vill ha dig!

När musiksamarbeten började spridas på nätet upptäckte Weezer en del outnyttjade talanger – deras lyssnare. Weezers frontfigur Rivers Cuomo har utlyst en tävling till allmänheten – att göra en remix av “Love is the Answer”,en låt från bandets senaste album Raditude.

Den som lyckas skapa den bästa remixen får samarbeta med Cuomo (via internet) kring en helt ny låt som skall släppas på nästa album. Weezer söker efter alla stilar och tolkningar av låten, bara budskapet ”love is the answer” (svaret är kärlek) lever kvar.

Deadline för remixar är den 9 mars. Låtförslagen lämnas in på www.indabamusic.com/featured_programs/show/remixweezer

Sades efterlängtade album ”Soldier of love” är mitt i prick!

Sades fans vet att de måste ha tålamod.
Under sin 25 år långa karriär har den Nigeriafödda sångerskan med sammetsröst bara  släppt sex album.

2008 påbörjade Sade, i samarbete med sina ursprungliga bandmedlemmar och låtskrivare, det mödosamma arbetet med tio nya låtar till den nya plattan.

För Sade,som är katalysatorn till gruppens låtskrivande, är det en fråga om integritet.

– Jag gör bara plattor när jag känner att jag har något att säga. Jag är inte intresserad av att släppa musik bara för att sälja något. Sade är inte ett varumärke, säger den berömda sångerskan på sin hemsida.

Ett varumärke – nej, men en kraftfull röst – ja! För att få ett smakprov av de hjärtskärande tonerna i Soldier of Love, gå in på www.sade.com.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/29799/