Ny pryl: Apples iPhone OS 3.0
En demonstration av de nya klipp- och klistra-funktionerna för iPhone. (Foto: Justin Sullivan/Getty Images)


– Den nya iPhone OS 3.0 är en stor mjukvarurelease packad med otroliga nya egenskaper och innovationer för både iPhones kunder och utvecklare. Det kommer att placera oss år före konkurrenterna, sade Phillip Schiller, Apples senior vice direktör för Worldwide Product Marketing i ett pressmeddelande.  

Nyligen avslöjade Apples sitt nya operativsystem (OS) för iPhone och iPod Touch, men iPhone OS 3.0 ska inte släppas förrän i sommar.

Operativsystemet 3.0 OS kommer att innehålla mer än 100 nya funktioner.  

Den kanske viktigaste funktionen är den som garanterar användare förmågan att dela multimedia med vänner. Du kan nu sända vad som helst från foton och sånger till kontakter, som direkt kan läggas till din telefonbok, liksom kartor och andra navigeringsredskap.

Användare kan nu använda funktionerna för att klippa, kopiera och klistra över alla applikationer. Bara dubbelklicka på ett ord för att välja det, och en bubbla kommer fram över dina valmöjligheter. Landscapeview är tillgänglig för mejl, texter och noteringar och för att hitta runt lite lättare finns det ett nytt expanderat sökverktyg som nu finns att tillgå från Home Screen.

 

http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/14686/