”Någon har lagt en väldigt bra känsla i den här showen”
Nicole Conrad vid Chinese Spectacular i Bukarest på tisdagskvällen. (Foto: Jan Jekielek/The Epoch Times)


Divine Performing Arts Chinese Spectacular fick uppleva en av de mest entusiastiska publikerna någonsin på Nationalteatern i Bukarest i Rumänien på tisdagskvällen.

Den förtjusta publiken stod upp och applåderade och ridån fick gå upp och ner tre gånger.

Nicole Conrad som var på affärsresa i Bukarest under två dagar fick en chans att se föreställningen. Conrad är en av de högre cheferna på ett stort företag i Düsseldorf i Tyskland.

– Jag är här med en vän, en kollega till mig som bjöd in mig för att se föreställningen, säger Conrad och berättar att hon tyckte mycket om showen.

– Det var en underbar och fantastisk show. Den var väldigt bra. Allt var perfekt. Jag känner inte så väl till Kinas kultur, men jag har en känsla av att någon lagt en mycket bra känsla i den här showen. Den var väldigt trevlig.

Hon säger att hon särskilt uppskattade trumnumren, Segertrummor och Tanghovets trumslagare.

– Trummorna var mycket bra och även Havsnymferna var mycket vackra.

Conrad hörde talas om den kinesiska ambassadens försök att få showen att inställd bara några minuter innan föreställningen började och detta upprörde henne.

– Det är otroligt att det kan hända, säger hon.

Föreställningen har mött motstånd från den kinesiska kommunistregimen i många städer, där man har uppmanat teatrar och myndigheter att ignorera eller fördöma föreställningen. Men istället har den New York-baserade artistgruppen Divine Performing Arts hyllats för sitt bidragande till den globala renässansen för kinesisk kultur.

– Jag tycker inte att den innehåller politik och jag har känslan av att de verkligen bringar kulturen tillbaka, den kinesiska kulturen. Jag går härifrån med en bra känsla eftersom jag lärde mig lite om den kinesiska kulturen och jag är verkligen imponerad av färgerna, kläderna och musiken.

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org” target=”_blank”>www.chinesespectacular.eu

Epoch Times är stolt sponsor av Chinese Spectacular. För att läsa fler av våra artiklar om föreställningen, gå in på http://www.epochtimes.se/shen-yun-divine-performing-arts.html

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-4-9/68892.html