Mode och miljö i trendig förening
Ecoist gör moderna handväskor av återanvända karamellpapper. (Foto: Ecoist)


Letat efter en trendig handväska gjord av återanvända karamellpapper? Då kan Ecoist vara något för dig.

Ecoist är baserat i USA och är ett har en hel kollektion med miljömedvetet trendiga accessoarer tillverkade av återanvända affischer, omslagspaket och karamellpapper samt andra miljövänliga material.

Företaget har alltså ett hållbarhetstänkande i sina produkter samtidigt som de gör moderna, kreativa och hållbara handväskor.

– Främst kommer design. När vi designar våra accessoarer utgår vi ifrån att ingen konsument kommer att köpa våra produkter på grund av att vår mission är att skona planeten, säger en av grundarna till Ecoist, vice vd, Jonathan Marcischamer till The Epoch Times

– Genom att göra vårt märke känt hoppas vi förbättra planetens miljö, höja konsumentmedvetandet och överföra våra värderingar – inte bara vår känsla för mode, säger han.

Alla deras produkter är framställda inom ett nätverk av frihandelsleverantörer runt om i världen. För att ytterligare visa sitt engagemang för miljön planterar Ecoist ett träd för varje handväska som köpts i ett samarbete med Träd för framtiden.

För närvarande har Ecoist ungefär 150 produkter och förväntas släppa fyra nya kollektioner under året. Deras produkturval inkluderar färggranna portmonnäer, handväskor, bärkassar, skärp och några heminredningsföremål. Varorna säljs över internet.

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/news/6-11-21/48403.html