Miss Asien-Amerika i Texas älskar “Ladyn på månen”
Allyn Hoang, Miss Asien-Amerika i Texas 2007-2008 och hennes mor tittar på den Kinesiska nyårsgalan. (Foto: Xue Hai/The Epoch Times)


Allyn Hoang, Miss Asien-Amerika i Texas 2007-2008 och hennes mor Ann Hoang såg föreställningen Chinese New Year Spectacular med Divine Performing Arts (DPA) i Dallas på måndagskvällen.

Allyn blev djupt förälskad i dansen “Ladyn på månen”. Hennes mor är ursprungligen från Vietnamn och “Ladyn på månen” är hennes favoritberättelse. Detta är en berättelse som följt henne genom barndomen. Dansen “Ladyn på månen” fick Allyn verkligen att känna sig som hemma och återuppväckte många härliga minnen.

Hon tyckte hela föreställningen var mycket proffsig och att danserna var väldigt graciösa. Hon beundrade speciellt samspelet mellan alla i ensemblen. Flödet var så jämt och allting så välorganiserat.

Utöver “Ladyn på månen” imponerades hon speciellt av dansnumret där tre kvinnor förföljs. Det påminde henne om en demonstration av Falun Gong-övningarna vid en Asienfestival för två år sedan. Hon kan inte förstå varför fredliga Falun Gong-utövare förföljs så brutalt av den kinesiska kommunistregimen och vill nu lära sig mer om Falun Gong.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-1-9/63822.html