Meddelande angående fototävlingen “The New Era of Culture and Humanity Photography Contest”
(Foto: AFP)


Sista möjligheten för inlämning av alster till den internationella fototävlingen, Global 2006/2007 New Era of Culture and Humanity Photography Contest (Ny era för kultur och mänsklighet) var kl. 24.00 (lokal N.Y. tid) onsdagen den 28 februari.

Foton som godkändes i den första granskningen kommer att publiceras inom de närmaste dagarna på webbsidan: http://www.epochtimes.com/b5/nf3721.htm. Tävlingsdeltagarna kommer inte att meddelas personligen. Vänligen kontrollera på webbsidan om dina fotografier har klarat den första bedömningsrundan.

För finalrundan kommer organisatören att bjuda in internationellt erkända fotografer för att delta i bedömningen. Tävlingsjuryn kommer att utse de vinnande fotografierna från den 10 mars till den 31 mars 2007. Vinnande foton kommer publiceras offentligt och vinnarna kommer att meddelas via angiven e-post. Efter att vinnarna har lämnat in originalbilderna kommer arrangemang göras för prisutdelning. Vänligen håll uppsikt över ytterligare information i kommande meddelanden.

Vi vill utrycka vår uppriktiga uppskattning för våra läsares entusiastiska deltagande över hela världen.

Översatt från http://en.epochtimes.com/news/7-3-24/52386.html