Maori välkomnar Divine Performance till Aotearoa
Kaumatua Grant Hawke sade att Chinese Spectacular var det bästa han sett på länge. (Foton: Epoch Times)


Hawke skrev ett välkomstbrev till Divine Performing Arts, där han representerade den lokala Maori Tangata Whenua i Auckland.

– Till våra gäster långt bortifrån, Divine Performing Arts Chinese Spectacular, låt era många heliga fötter vara ljusa och lätta på den heliga moderns jords Aotearoa – de långa vita molnens land, Nya Zeland, skrev Hawke.

-Han var mäkta inponerad av föreställningen.

– Det var inget annnat än strålande. Det var en spektakulär föreställning av diciplin och grace, färgerna var klarare än regnbågens, sade Hawke.

Han tyckte om
hur föreställningen framförde budskapet till världen.

-Jag tycker det var fantastiskt. Det jag gillade med det var att de porträtterade förändringarna som de känner är nödvändiga i samhället. De är beredda att stå upp för det, sade fru Hawke.


Rahera Hawke tyckte att Chinese Spectacular's budskap var vackert.

Rahera Hawke tyckte att Chinese Spectacular’s budskap var vackert.

– Som unga människor kan de porträttera det på ett sådant sätt att det inte är hotande och att alla kan ta det till sig utan att vara rädda för att bli skrämda på något sätt.

Föreställningen reser runt i världen och återger 5 000 år av kinesisk kultur och paret tyckte att budskapet var vackert.

Herr Hawke säger:
– Jag tyckte att det verkligen var spektakulärt; rörelserna, vibrationerna och passionen de visade med sina rörelser och deras balans. Jag rekomenderar föreställningen som en av de bästa jag sett på länge.

– Budskapet i sig själv tycker jag är vackert. Jag uppskattade det verkligen, fantastiskt! Ja, jag har läst att de är sega och aldrig kommer att ge upp och att de fortsätter. Jag älskade det. Ja, ja, de är beredda att stå upp för det, avslutar hon.

Översatt från http://en.epochtimes.com/news/8-4-18/69396.html