Körledare: Shen Yun renade mitt hjärta
Körledaren Kim Sun-Young kände sig upplyft efter att ha sett Shen Yun Performing Arts föreställning i Daegu, Sydkorea. (Foto: Epoch Times)


Chef för en koreansk buddhistisk kör, körledaren Kim Sun-Young, kände att hon fick ett andra liv efter att ha sett Shen Yun Performing Arts i Sydkorea den 28 februari.

– Jag är väldigt upprymd för jag känner en sorts inspiration och känner mig upplyft. Jag har inte mått fysiskt bra på sistone, men efter att ha sett Shen Yun, känner jag mig pånyttfödd, sade Kim.

Föreställningen som visades på Suseong Artipia, i Daegu drog ner rungande applåder från publiken vid det sista ridåfallet.

– Jag ser Shen Yun varje år. I ​​år är jag ännu mer begeistrad. Jag är helt fascinerad av föreställningens utsökta scenerier, sade Kim.

– Musiken från orkestern var särskilt förtrollande. Musiken manifesterade perfekt de budskap som berättelserna förmedlade. Scenklädernas färgtoner blandar sig smidigt samman med de budskap den försökte sända.

– Buddha visade sig och räddade allting i den sista programpunkten. Innan katastrofen, kommer den gudomlige till undsättning. Jag kände Buddhas barmhärtighet. Shen Yun renade mitt hjärta.

– Det kändes som jag kom in i en mycket fridfull värld som liknar en regnbåge. Jag var i en dröm och upplevde det vackra i att vara en knopp som kommer upp från jorden när våren vaknar upp.

– Shen Yuns scenkläder, musik och de digitala bakgrundsscenerierna förbluffade mig helt. Jag tror att det kommer att fortsätta vara på det sättet i framtiden.

Kim Sun-Young körde i två timmar för att se Shen Yuns sista föreställning i Daegu. Hon har även bokat en biljett till Shen Yuns föreställning den 1 mars i Daejeon.

– Jag har introducerat Shen Yun till många människor i Daejeon. Det skulle vara underbart om fler människor kunde komma för att se en sådan fantastisk föreställning.

Lin Hsin-Yi rapporterade.

Översatt från engelska.

Epoch Times är mediepartner till Shen Yun Performing Arts, som har börjat en helt ny världsturné 2012. Showen kommer till Cirkus i Stockholm den 4, 5 och 6 april 2012.

Mer info om Shen Yun Performing Arts, kinesisk traditionell kultur, kalendern för världsturnén och biljetter: www.shenyunperformingarts.org