Kommunistpartiets show
(Ruta 1) Jag heter Gu Kalai och erkänner mig skyldig till mord! (Ruta 2) Jag är Wang Lijun och är skyldig till avhopp! (Ruta 3) (Spänning! Intriger! Förräderi! Brott! Dramatik!) / Gu: ”Skyldiga, skyldiga, vi är så skyldiga.” / Wang: ”Snabbt! Låt oss avsluta rättegången”. ”Wow” från publiken. (Ruta 4) "Vilseledandet av media är fullbordat. Fortsätt” (Organstöld)


Trots att både Gu Kailai, hustru till den avsatte partipampen Bo Xilai, och Wang Lijun, före detta polischef i Chongqing där Bo regerat, har allvarliga brott på sina samveten, erkände båda snabbt och vad det verkade beredvilligt i rättegångarna mot dem. Men mycket tyder på att de har varit inblandade i organstölder. Detta berördes dock inte i någon av rättegångarna.

Vad är det egentligen som pågår bakom kulisserna i Kina.(Ruta 1) Jag heter Gu Kalai och erkänner mig skyldig till mord! (Ruta 2) Jag är Wang Lijun och är skyldig till avhopp! (Ruta 3) (Spänning! Intriger! Förräderi! Brott! Dramatik!) / Gu: ”Skyldiga, skyldiga, vi är så skyldiga.” / Wang: ”Snabbt! Låt oss avsluta rättegången”. ”Wow” från publiken. (Ruta 4) ”Vilseledandet av media är fullbordat. Fortsätt” (Organstöld)