Kinesisk kulturföreställning välkomnas varmt av Edmonton
Larsen och hennes mamma på Northern Alberta Jubilee Auditorium. (Foto: The Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts intog scenen för den första av deras tre shower i Edmonton i Northern Alberta Jubilee Theatre på onsdag kväll den 15 april och lämnade kvar en publik full av beundran.

– Den var helt fantastisk, alla dräkterna var så underbara, allt var perfekt, sade Larsen under pausen.  Hon är dansare med tretton års yrkeserfarenhet .

– Tekniken är perfekt, helt perfekt … jag skulle gärna vilja se dem hålla workshop eller något sådant, eftersom jag tror att det är något som många människor skulle dra nytta av.

Larsen mor, som arbetar på en internationell Baccalaureate Performing Arts School där bland annat Michael J. Fox gick, säger att hon var djupt imponerad av föreställningen.

– Jag älskade showen. Jag arbetar på en dansskola …  så att se det unika och det oväntade när dansen förändrades var otroligt, otroligt.

På frågan vad som var mest framträdande för henne, svarade hon:

– Energin, talangen och stoltheten över vad de visar av sitt land och sitt kulturarv.

– Jag ser fram emot den andra hälften.


Tanasichuk, skulptör. (Foto: The Epoch Times)

Tanasichuk, skulptör. (Foto: The Epoch Times)

Tanasichuk, en svetsare och skulptör som arbetar i metall, trä och is, blev också betagen av showen.

– Jag tycker att den har varit bra hittills. Jag gillar färgerna och kreativiteten. Jag är en artist också och uppskattar kreativitet och färger.

Tanasichuk som har tävlat i stora vinterfestivaler i Ottawa och Quebec, berömde också föreställningen för dess unikhet.

 

Shen Yun Performing Arts kommer att ge två förställningar till i Edmonton innan de avslutar den kanadensiska delen av 2009 års världsturné i Regina.

Epoch Times är stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts 2009 års världsturné. För mer information besök www.ShenYunPerformingArts.org

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/15409/