"Jag har haft en fantastiskt inspirerande afton"
Jean Marie Le Pen med hustru Jany Paschos var mycket imponerad av DPA föreställningen. (Foto: The Epoch Times)


Palais Des Congres De Paris står som värd för Divine Performing Arts (DPA) 2009 världsturné i Frankrike. Salen är väl utformad och varje teaterbesökare har en bra sikt över hela scenen, därför behöver ingen missa  en enda sekvens från den här unika föreställningen.

Jean-Marie Le Pen, ordförande för ”French National Front Party”, med hustru Jany Paschos kom till kvällens premiär.

– Den här föreställningen är både underbar och även poetisk och den utstrålar en äkta andlighet. Den är både vacker och tankeväckande samtidigt. Det är uppenbart att temat är allegorisk, och är ämnat att höja det själsliga hellre än gå ner i det materiella.

DPA bjöd publiken i Paris en föreställning som återskapar den traditionella kinesiska konstarten, som gudomliga varelser sägs ha överlämnat till Kina. I showen visades uttrycksfulla, vackra danser från Kinas femtusen år gamla historia, och även danser som tar upp händelser från nutida Kina.

Föreställningen och bakgrundsprojektionen gjorde stort intryck på Jean –Marie Le Pen.

– Kvaliteten på iscensättningen var häpnadsväckande och den animerade bakgrundsprojektionen var helt enkelt utomordentliga och sällsynta. Jag har haft en fantastiskt inspirerande afton, tillade han.

Len Pen anser det är viktigt att kineser vill återskapa sin gamla kultur.

– Vi älskar vårt land och dess rika tradition. Därför förstår vi fullständigt och stödjer det faktum att det kinesiska folket försöker återskapa sin forna tradition. Faktum är att vi också beundrar det de gör.

 

Epoch Times är sponsor av Divine Performing Arts 2009 World Tour. För mer information besök DivinePerformingArts.org, eller läs om showen som kommer till Danmark, Åhus den 9-10 mars, Norge, Oslo den 14 mars och Sverige, Stockholm  och Linköping den 18 och 20 – 21 mars på: www.divineshows.se

 

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/12806/