"Jag har fått ut väldigt mycket av den här kvällen"
Foto: Barbro Plogander, Epoch Times


Monika Åström reste från Södertälje och hennes dotter kom från Norrköping för att de tillsammans skulle se på Chinese Spectacular i Linköping. Båda är konstnärligt lagda och fick ut mycket av föreställningen.

Monika arbetar som förskollärare men hennes stora intresse verkar vara sång och dans, något hon sysslat med sedan barnsben. Dessutom leder hon en kör. Hon har varit med om stora uppsättningar och förstår vilken enorm disciplin som krävs, både framför och bakom scenen.

– Jag har fått ut väldigt mycket av den här kvällen. Den bestående känslan är att jag är upprymd, jätteglad. De har på ett fantastiskt sätt fått fram ett budskap tycker jag. Jag tror många går och bär med sig den här känslan av att det är något viktigt som man har var med om ikväll.

Dottern studerar grafisk design och kommunikation vid Linköpings universitet i Norrköping och hon känner sig mycket frustrerad över att det inte står i programmet vem som står för designen. Men humöret är det i alla fall inget fel på efter föreställningen.

– Jag känner mig glad, jätteglad. Jag är helt fascinerad.