Global uppvärmning eller global konspiration?


För mindre än ett årtionde sedan började vi översvämmas av rapporter om det annalkande skräckscenariot som skulle orsakas av millenieövergången, Y2K. Miljarder dollar användes för att korrigera ett tänkt problem. När det sedan länge emotsedda ögonblicket 1 januari 2000 kom och passerade hände ingenting!

Anledningen var ganska enkel – om inte en dator hade programmerats till att stängas av när dess kalender översteg ”00” så skulle ingenting hända. En dator är bara en maskin och vet inte själv skillnaden mellan två nollor och två andra siffror. Någon kanske hävdar att ingenting hände på grund av alla de pengar som användes för att förhindra att någonting skulle kunna hända. Men det gick lika bra för de företag som inte gjorde någonting, jämfört med dem som spenderade miljontals dollar. Allt var en enda fars!

Sedan hade vi hysteriken kring El Niño. Nu var El Niño något verkligt, men det var ändå inte någonting nytt. Den har existerat som en vädercykel så länge som det har funnits väder.

Nu har vi en ny kris – människoskapad global uppvärmning. Om en vetenskapsman vågar ifrågasätta denna teori där C02 (koldioxid) skapat av människan ger upphov till en kommande världskatastrof, anklagas vetenskapsmannen för att vara köpt av ett stort elbolag eller är helt enkelt inkompetent. Inga meningsskiljaktigheter tillåts i diskussionen. Öppen vetenskaplig dialog är förbjuden.

När politisk korrekthet kräver att öppen diskussion från två sidor inte kan äga rum, slängs alltid sann vetenskap ut genom fönstret.

Men en del vetenskapsmän har satt sitt rykte på spel och talar ut. De utmanar teorin om global uppvärmning. I en 75 minuters dokumentär som finns på youtube.com (The Great Global Warming Swindle) visar dessa vetenskapsmän klart och tydligt att vetenskapliga bevis inte stämmer med teorin. Dessa forskare säger att det är tveklöst så att solen orsakar globala uppvärmningscykler. Det är emellertid pengar involverat när man är på den vinnande sidan, den globala uppvärmningen. Så vetenskapsmän som vill ha sina projekt finansierade måste följa med pengaflödet.

Nu behöver man inte vara vetenskapsman för att finna goda skäl för att ifrågasätta teorin om den globala uppvärmningen. Vetenskapen har lärt oss att för tusentals år sedan fanns där en istid. Om det stämmer så har den här gamla världen värmts upp under en lång tid. Det borde vi vara glada över att den gjort, annars skulle vi alla vara eskimåer. Det fanns förresten inget människoskapat C02 på den tiden som kunde orsaka att isen smälte.

Jag vill säga att jag har min egen teori om vad som orsakar global uppvärmning. Min teori kommer att innebära att jag kommer att stämplas som en heretiker av det politiskt korrekta höga prästerskapet. Jag hoppas innerligt att de stora elbolagen nu kommer att sätta mig på deras avlöningslista – då kommer jag ha råd att köpa deras produkter.

Min teori är denna: Global uppvärmning orsakas av politisk retorik.

Steve Casey håller ett öga på global uppvärmning från Stonewall, Louisiana i USA.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/7-3-25/53328.html