Framstående chef på elektronikföretag upplevde Shen Yun: “ett sant nöje”
Jose Maiz, som är chef inom ett elektronikföretag hade trevligt på Shen Yuns föreställning. (Foto: Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts storslagna föreställning i Portlands Keller Auditorium gav elektroingenjören Jose Maiz praktfull underhållning under lördagens framträdande.

– Det var fantastiskt och speciellt, jag tyckte mycket om det, sade Maiz efter föreställningen. När han kom dit visste han inte alls vad han hade att vänta sig, men han mådde mycket bra i slutet av föreställningen.

– Det var speciellt…väldigt fint, sade han.

Maiz kommer ursprungligen från Spanien och har fått en utmärkelse på företaget för hur han som chef bidragit till företaget och industrin.

Maiz sade att han har sett framträdanden med kinesisk dans och opera förut, men inte som New York-baserade Shen Yun.

– Det är verkligen det bästa jag någonsin har sett, sade han.

Shen Yun har rötterna ur en tid då folk tog vägledning av gudomligt inspirerande värden och traditioner.

– Väldigt fint, väldigt vackert, sade Maiz. Jag tror att kompaniet har en ljus framtid. 

– Jag tycker förstås att deras tekniska förmåga är fantastisk, men förutom det är det elegansen och hur de får bakgrundsprojektionen och framträdandet att smälta samman. 

– Det ger en extra dimension, sade han. Ett sant nöje, avslutade han.

Jose Maiz, har fått en utmärkelse på elektronikföretaget där han är chef för en del av verksamheten. Utmärkelsen fick han 2002 och den har uppgraderats sedan dess. Enligt hemsidan är det den högsta man kan få för sina tekniska åstadkommanden inom företaget.

Maiz har nio patent och har ansökt om ytterligare 13. Han har varit med och publicerat över 35 artiklar inom området och har deltagit i många konferenser, även som huvudtalare.

Reportrar: Abraham Thompson & Raiatea Tahana-Reese.

Epoch Times är mediepartner till Shen Yun Performing Arts. För mer information se hemsidan www.ShenYunPerformingArts.org

Översatt från engelska:” target=”_blank”>