"Det går inte att förklara vad jag känner nu"
Georg-Johan Håheim som arbetar på Norges försvarsdepartement med sin fästmö Laima Kazacenk. (Foto: Yvonne Kleberg/ Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts Touring Companys premiärföreställning på Folketeatret i Oslo blev en hit. Publiken älskade den traditionella kinesiska kulturen med berättelser från det antika och moderna Kina.

Georg-Johan Håheim, är anställd vid norska försvarsdepartementet, och hans fästmö Laima Kazacenk, som är bördig från Litauen och före detta domstolssekreterare, kom till föreställningen med hopp om att de skulle bjudas på något annorlunda.

– Det är första gången vi ser en sådan show som den vi såg ikväll, sade Georg-Johan Håheim.

Laima Kazacenk instämde och sade att det var första gången de såg den här föreställningen och att hon var väldigt glad över att de hade kommit

– Jag sökte på Internet efter någon föreställning att gå på, någon show eller musikal, då kom den här föreställningen upp på webbsidan. Jag bara letade efter något uppträdande, sade Georg-Johan Håheim med ett litet leende.

– Vi ville göra något speciellt idag, tillade han.

Fästmön förklarade att det var hans födelsedag imorgon.

– Föreställningen är väldigt bra, musiken och framträdandena, danserna, alla färger, allt var väldigt fint och vackert, fortsatte Håheim.

Fästmön var av samma mening och tyckte att det verkligen var bra, verkligen riktigt bra. Hon älskade de färgrika kostymerna och var imponerad av danserna.

Båda sade att de måste tänka efter innan de kunde sätta ord på vad de upplevt när de sett Shen Yun för första gången.

– Jag kan inte förklara vad jag känner nu, men den här showen är en höjdare, sade Laima Kazacenk.

Hon avslutade samtalet med att säga att hon ska berätta för familj, vänner och bekanta att de måste gå och se showen eftersom det inte är möjligt att med ord förklara.

– Det är en föreställning som man måste se.

Yvonne Kleberg intervjuade