Dansprofessor: “Jag är förvånad”
Monique Ammann, from Lausanne. (Foto: Med tillstånd av SOH Radio)


Monique Ammann, från Lausanne, är en före detta balettdansös och utnämndes 1994 till professor för balettakademin i Neuchâtel (Académie de Ballet Neuchâtel). Hon överöste Shen Yun Performing Arts show med lovord den 16 maj i Neuchâtel.

Med urgamla kinesiska legender, folkloristiska berättelser och samtida berättelser ger Shen Yun en show i världsklass. På scenen visas klassisk kinesisk dans, sång och musik.

– Allt var magnifikt. Dansarna är perfekta och noggranna. Det är en show som förmedlar en hel del känslor för mig … häpnadsväckande och en otrolig perfektion av tekniken och dansare som verkligen är magnifika. De har en utomordentlig utbildning. Jag är förvånad, sade Monique Ammann.

Hon rekommenderar att se denna ”extraordinära” show.

– Scenariot är praktfullt, det är verkligen något extra. Det får en att resa, och projektionerna är verkligen mycket intressanta, förklarade hon och syftade på de hypermoderna animerade bakgrundsprojektionerna som ramar in varje del av föreställningen.

– Om jag fick ett andra liv, skulle jag lära mig klassisk kinesisk dans, eftersom den verkligen är fantastiskt. De är perfekta konstnärer. Tekniken är fantastisk, avslutade hon.

Med rapportering av SOH radio och Catherine Keller.

Shen Yun Performing Arts Touring Company, somm är på turné i 13 europeiska länder med totalt 34 föreställningar, hade sin sista föreställning i Neuchâtel den 16 maj.

Epoch Times är sponsor för Shen Yun Performing Arts. För mer information besök ShenYunPerformingArts.org

Översatt från engelska