Dansare uppskattar den positiva kinesiska influensen
(Foto: Edward Wei/The Epoch Times)


Dansaren Kryztyna Papp och Mark Campbell var mycket imponerade av Chinese Spectacular som de såg på Von Brauns konserthall i den amerikanska staden Huntsville på tisdagen. Kryztyna som haft flera uppträdanden under de senaste åren sade att hon nyligen återvänt till hemstaden.

– Jag är tillbaka nu och jag är glad över att få se detta. Det är vackert!

Hennes favoritnummer var den Mongoliska skåldansen och hon tycker att showen var ”andligt positiv”.

– Jag bara älskar
allt det som showen representerar … Särskilt just nu med all den kinesiska och tibetanska turbulensen, jag tycker det är fint att få se en annan sida. Det är verkligen bra att det finns några mycket bra andliga kinesiska influenser där ute.

Vännen Campbell tycker att föreställningen var något ”extremt vackert” och att det ”fanns kraftfulla budskap i den”.

Kryztyna tillägger att hennes mor egentligen aldrig lämnat Alabama, förutom för att åka till stranden då och då, och hon skulle vilja att hon gick och såg föreställningen.

– Det skulle betyda mycket för henne, säger Papp.

Ett annat par, Denise Collins och hennes make Johnny, var också och såg Chinese Spectacular.

– Jag är väldigt imponerad
av föreställningen. Jag har aldrig riktigt varit förtjust i asiatisk kultur, men efter att ha sett föreställningen är jag helt fascinerad. Dräkterna – jag är en färgperson, jag bara älskar starka färger. Så kostymerna imponerade verkligen på mig. Jag kommer tillbaka, säger Denise.

– Jag med, säger Johnny som särskilt tyckte om trummorna och Vattenärmar.

– Min fru föreslog att vi skulle gå och se showen och jag sa ok. Jag visste inte vad det var vi skulle få se. Jag gillade väldigt mycket den sista scenen med trummorna.

Den New York-baserade artistgruppen Divine Performing Arts avslutar den kanadensiska delen av sin internationella turné med tre shower i Edmonton den 5-7 maj.

Under sin turné 2008 har Divine Performing Arts haft 220 shower i över 14 länder på fyra kontinenter och har nått en publik på runt 650 000 personer.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-5-7/70348.html