Chinese Spectacular är en modig föreställning


– Jag tycker att det var ett mycket modigt uppträdande ur flera olika perspektiv, sade Charlotte Bernhard om Divine Performing Arts Chinese Spectacular på torsdagkvällen.

– Jag tycker den är fantastisk och jag måste säga att det har varit fascinerande eftersom det har skrivits mycket i media nu kring det som händer i Tibet och före de olympiska spelen —om vilka som kommer att närvara vid invigningen och så vidare, sade hon.

– Jag tror att modet som fanns där under föreställningen var fantastiskt. Vi kan inte fullständigt, med vår kultur, förstå [kinesisk] kultur, men det är fascinerande.

Charlotte arbetar
i ett team för regional utveckling och turism inom staten och hon säger att hon en dag skulle vilja åka till Kina.

– Ja, när jag har sett detta vill jag det.

– Men jag tycker att det finns väldigt mycket man kan önska från Kina och jag hoppas att samarbetet man har mellan de olika länderna kan förhindra det som händer [där].

För information om kommande föreställningar av Divine Performing Arts, gå in på www.DivinePerformingArts.org och www.chinesespectacular.eu” target=”_blank”>http://en.epochtimes.com/news/8-3-27/68119.html