Buddistmunk: ”Hela produktionen var perfekt”
Thomas Colbin III försöker lära sig meditation och att hjälpa alla i världen. (Foto: Dayin Chen/The Epoch Times)


I publiken på Chinese New Year Splendors sista föreställning på Radio City Music Hall i New York fanns en buddistmunk som tyckte extra mycket om de traditionella kinesiska värderingar som presenterades i showen.

– Jag uppskattade budskapet som finns inom all buddistisk och meditationsutövning: medkänsla, visdom, och tolerans, sade mahayana buddistmunken Thomas Colbin III.

Företaget Divine Performing Arts som arrangerar Splendor, har gjort det till en uppgift att visa upp Kinas rika 5000-åriga historia genom sina världsklassiga shower jorden runt.

– Jag älskade alltid den gamla tidens kinesiska kultur. Inte den nya som innehåller mycket kommunistiskt… utan den som fokuserar mer på konst och tradition, sade Colbin.

Med hänvisning till showens över hundra artister och många framträdanden, uttryckte, Colbin sin respekt för arbetet och övningen som måste ha krävts för att skapa Splendor.

– Det såg ut som om de måste ha tränat under en lång tid för att kunna göra allting perfekt. Jag skulle inte klarat av att göra det, sade Colbin.

– Hela produktionen var perfekt.

översatt från engelsk version: http://en.epochtimes.com/news/8-2-10/65749.html
http://www.chinesespectacular.eu