Kvinna ser något konstigt på sin ponnys rygg
Facebook/Screeshot


Callie Schenker är 22 år och bor på landsbygden i Missouri, USA. Callie har många djur, bland annat en liten enögd ponny som heter Cricket. Den 1 februari lade hon ut en video på Cricket på Facebook för att roa vänner och bekanta. Men efter en vecka hade närmare sex miljoner tittat på klippet.

Grannen har också en hund, en liten Corgi som ofta kommer på egna besök hos Callie. Den tar sig gärna friheter och brukar ibland ta sig in genom hunddörren och äta upp deras hunds mat, berättade Callie för Springfield News Ledger.

Det är en riktig spelevink som dyker upp hela tiden och hittar på alla möjliga bus. Det knasigaste var ändå när han började rida på den lilla ponnyn Cricket. En dag satt han bara där uppflugen på ponnyns rygg. Hur han kom upp är ett mysterium.

Callie Schenker/Facebook

Några dagar senare när Callie kom hem på kvällen, satt hunden på ponnyns rygg igen. Men den här gången sprang hästen iväg med sin ”ryttare” som inte verkade ha några problem att hålla sig kvar.

Callie svär på att hon inte har hjälpt hunden upp på hästryggen och tycker själv att det var en ovanlig scen hon fångade med kameran.