Krönika: Gott belönas med gott och ont med ont
Portalen markerar början av Chinatown i London. Foto: Epoch Times arkivbild


Trummorna dånade mellan husväggarna när musikkåren marscherade in på Leicester Square, för att sedan svänga in på en sidogata, där Londons Chinatown ligger.

Jag spelade virveltrumma i orkestern och var bland de första som marscherade in på torget. Förvånade kineser stirrade, och en del såg rädda ut när de såg banderollen som bars före orkestern. Den hade texten Falun Dafa. Det här var under senare hälften av 00-talet. En man med en kärra fullastad med styckat kött såg skräckslagen ut.

Kinesiska tecken på orkesterns kläder gjorde några förvånade, för de upptäckte att det var mest västerlänningar i orkestern. Finns det västerlänningar som utövar Falun Gong (ett annat namn för Falun Dafa)? Fast i deras sinnen tänkte de inte västerlänningar; de tänkte utlänningar. Lustigt språk.

Musik till glädje

Musikkåren heter European Tianguo Marching Band och har medlemmar från tio olika länder i Europa. Alla är Falun Dafa-utövare och spelar sin musik för att glädja andra. Det är ett sätt att motarbeta den kinesiska propagandan, som även har infekterat hur européer uppfattar Falun Dafa och dess utövare. 

Ett annat sätt för oss att visa vad Falun Dafa är, är genom parader med diverse vackra inslag. Jag gick med i en stor parad något år senare i New York med tusentals deltagare där paraden avslutades i Manhattans Chinatown. Där fick vi utövare polisbeskydd, och kravallstaket stod uppställt mellan oss och skrikande kineser med hat i blicken. Vi utövare däremot var lugna i våra hjärtan.

Europeiska Tianguo Marching Band går i parad i Paris, 2019. Foto: European Tianguo Marching Band/Facebook

Världen blir lurad

En tv-station i Kina hade 1999 gjort en film om Falun Dafa och dess grundare – fullt av lögner. Kinas dåvarande diktator Jiang Zemin hade bland annat enväldigt bestämt att utövarnas rykte skulle svärtas ned och tv-stationen hjälpte villigt till. Filmen visades om och om igen, överallt i hela Kina. Mycket annat ondsint material publicerades också av Kinas propagandaapparat. Rädsla och hat mot Falun Dafa-utövare blev resultatet.

Världen trodde på propagandan och tror fortfarande på regimen som censurerar all information. Falun Dafa är löst organiserat och journalister kunde inte kontakta någon vid det tillfället. Så de svalde regimens ord.

Falun Dafa-utövare kultiverar Sanning, Godhet och Tålamod och är antivåldsmänniskor. Men trots det har förföljelsen av Falun Dafa pågått sedan 20 juli 1999 och pågår fortfarande. 

Det finns ett talesätt att gott belönas med gott och ont med ont. Och var någonstans i Kina tror du att denna ondskefulla film som hjärntvättade kineserna producerades? Jo, i Wuhan.

Wuhan KKP-virusets hemstad

Det var i Wuhan som det ytterst smittsamma coronaviruset spreds som en löpeld i staden och vidare ut i Kina. Regimen, det vill säga KKP, det Kinesiska kommunistpartiet, vidtog inga åtgärder under de första veckorna. Sedan blev det uppenbart att det var som om en pest drog fram, och då satte de fart. Nu har hela världen drabbats av KKP-viruset, på grund av partiets inkompetens och människofientlighet

Var snäll och tänk inte illa om kineser, för boven i dramat är KKP och jag är övertygad om att det inte har lång tid kvar.

Videon är filmad i Paris.

Hjälp oss att driva tidningen vidare!

En donation till Epoch Times gör stor skillnad. Världen utsätts ständigt för felinformation. Epoch Times står för sanningsenlig och ansvarsfull journalistik. Vi täcker viktiga nyheter som de flesta andra medier ignorerar. Många nyheter i medier är partiska och vridna. Vi vill ge våra läsare ett bredare perspektiv av vad som pågår i vår värld. Varje bidrag, stort som smått, räknas. Vi uppskattar verkligen ditt stöd! Här ser du hur du kan stödja oss.