Debatt: Riksdagspolitiker motarbetar det svenska föreningslivet

Föreningsliv

"Oavsett om man startar verksamhet som senior eller ung tonårstjej så är det en bidragande faktor till det öppna politiska klimat vi har i vårt land." Skriver Politiskt Skifte i artikeln , på bild dess sekreteraren James Brocka


Individers enskilda våld, destruktiva beteende och myndigheters frånvaro av lagstadgade insatser drabbar främst kvinnor och barn. Det är inte unikt för Sverige men varför skall vi fortsätta att acceptera dessa brott oaktat gärningsperson, enskild eller juridisk sådan?

Det har länge funnits behov av att gå samman för att få till en förändring för de som dagligen trakasseras, hotas, misshandlas samt våldtas antingen fysiskt eller verbalt.

Arbetet att stärka individens delaktighet i samhället och säkerhet, både faktisk och upplevd, kan göras på många sätt. För en väl fungerande vardag och personlig välfärd krävs det olika nätverk.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa vidare
Vill du också läsa politiskt oberoende (på riktigt) ledarartiklar och klassisk inrikes- och utrikesjournalistik utan politisk färgning eller överdrifter?
Tidsbegränsat introduktionserbjudande, endast 1 krona första månaden utan att binda dig! Bara 199 kronor i månaden därefter. Säg upp när du vill!