7-åring inspirerade familj till att se Chinese Spectacular
Sjuåriga Will Sice tillsammans med sin mamma Katherine, pappa, och lillasyster Charlie på matinén Chinese Spectacular. (Foto: Epoch Times)


Will Sice, 7 år, tog med sig sin mamma, pappa och lillasyster Charlie för att se Chinese Spectacular på Royal Festival Hall i London på lördagseftermiddagen.

– Mycket bra. Mycket bra, sade Wills mamma Katherine, grafisk designer från Hammersmith i London.

– Jag trodde att detta verkligen skulle vara något som min son skulle uppskatta, eftersom Will är intresserad av tibetanska gudar och andra kinesiska saker.

– Han är sju år och har varit intresserad av det sedan han var fem år, så vi har varit och tittat på många enastående saker tillsammans med Will!

Katherine förklarar hur familjen beslutade sig för att gå och se Chinese Spectacular.

– Vi bläddrade i Time Out och såg annonsen: Chinese Spectacular. Missa den inte. Jag tänkte att han skulle älska den och att det skulle bli en trevlig eftermiddag med familjen.

– Jag tyckte om början, kolsyresnön och älvan och [Charlie] utbrast ‘Aah’, vilket verkligen var gulligt. Färgerna och glittret – absolut enastående, sade Katherine.

– Att ta till sig andra kulturer och färger och andra saker är alltid bra. Jag vill ge det till Will också.

Annat som tilltalade dem var de målade fonderna, som projekterades på en stor skärm under föreställningen.

– Jag älskade dem. De var vackra, eller hur? Så fint målade och klara färger, sade Katherine.

– Det är fantastiskt att öppna sitt sinne för olika saker. Ju mer du tar in, ju mer kan du ge ut som designer. Att bara se färgerna och formerna och alla sorters saker tar dig till en annan plats.

– I London är mycket svart, vitt och grått, särskilt under den här årstiden. Det är underbart att se någonting så ljust, annorlunda och uppfriskande. Verkligen trevligt.

Will är en pratglad ung man som vet vad han tycker. När han tillfrågades om hans favoritstycke, så sade han helt enkelt:

– Jag gillade alltihop.

Epoch Times är en stolt sponsor av Chinese Spectacular. För information om kommande Divine Performing Arts föreställningar, vänligen besök: www.shenyun.eu
http://en.epochtimes.com/news/8-2-23/66480.html