Violinist: Jag går verkligen härifrån med ett budskap i hjärtat


Den sydkoreanska violinisten Jenny Bae säger:

– Orkestern var fantastisk vid fredagens Shen Yun Chinese Spectacular på Royal Festival Hall – och Erhun, den kinesiska fiolen, jag kommer aldrig att glömma ljudet av den. Den har så mycket – så många känslor i sig, utropar hon.

Hon sade att fusionen mellan öst- och västerländsk musik var ”ofattbart bra gjort”.

Bae är ambassadör för Röda Korsets Asienenhet och jobbar för Nobelpristagarnas stiftelse inom FN.

Hon är också aktuell med ett skivalbum vilket hon snart hoppas kunna släppa.

Hon sade att många av scenerna imponerade på henne.

– När mannen kom med en trumma och de mongoliska danserna var speciellt vackra för mig säger hon.

Jag är säker på att alla säger samma sak – det var otroligt vackert.

– Som asiat trodde jag att jag sett allt och har gjort allt men det var otroligt vackert och jag går definitivt härifrån med ett budskap i hjärtat.

Tillfrågad om vilket budskap skojar hon och säger  att ”kinesiskt är bäst”.

Jag skämtar bara fortsatte hon, budskapet är att i slutänden  är alla människor lika, vi har samma värderingar, oavsett om man är från Kina, Indonesien eller från Amerika, till syvende och sist är vi människor, som uppskattar samma saker och värderar samma saker i livet.

Epoch Times är stolta sponsorer av Shen Yun Chinese Spectacular.
För ytterligare information besök:
http://en.epochtimes.com/features/dpa2008/
version