Vice borgmästare för utbildning: ”Full av visdom”


Entusiastiska applåder genljöd genom Badminton Theatre i Aten på torsdagskvällen den 3 juni när Shen Yun Performing Arts Touring Company visade sin första av två föreställningar i Grekland.

Från början skulle showen visas på Atens konserthus, men blev plötsligt inställd, troligen på grund av yttre påtryckningar, och man tvingades att hastigt flytta föreställningen till Badminton Theatre istället.

Vice borgmästaren för utbildning, Irene Papageorgiou, såg showen där.

– Jag är verkligen imponerad, det är en fantastisk show! Det är så mycket färg och underbar musik, alla dansarna är fantastiska.

Irene Papageorgiou fick höra talas om Shen Yun när hon var på en tidigare show, ”Evita”. Hon tyckte att hon lärt sig mycket om kinesisk kultur av Shen Yun.

– Den är full av visdom. De är bra krigare, de har tro och är ett disciplinerat folk.

Hon tyckte synd om de vänner som inte kunde se showen, och tänkte berätta för dem att de har missat en underbar show.

Många människor kan ha missat möjligheten att se Shen Yun på grund av ett oväntat avbrott i biljettförsäljningen som evenemangsarrangörerna inte fick kännedom om direkt.

Pensionerade privata språkläraren i tyska, Barbara Hadjiantoniou, såg också showen tillsammans med sin vän Sylvia Nikolopoulou som tidigare jobbat för Swiss Air men nu är pensionerad. De fann det ”oacceptabelt” att föreställningen blivit tvungen att byta lokal bara några dagar innan med tekniska problem i den ursprungliga teatern som ursäkt.

Enligt Falun Dafa-föreningen, som är värd för föreställningen, var detta bara en ursäkt för påtryckningar från den kinesiska ambassaden i Aten.

Rapportering är gjord av New Tang Dynasty TV

Shen Yun Performing Arts hade två shower på Badmington Theatre, torsdagen den 3 juni och fredagen den 4 juni. För mer information se ShenYunPerformingArts.org

Epoch Times är sponsor för Shen Yun Performing Arts.

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/36753/