Veteran erkänner Kinaregimens folkmord på muslimer


Personligt uttalande:

”Jag lämnade i själva verket det kinesiska kommunistpartiet (KKP) för många år sedan. Trots det vill jag återigen högtidligt deklarera att jag fullständigt lämnar det onda partiet och alla dess underorganisationer. Min farfar och hustru gör samma sak.

Alla partidokument som vi fyllt i, de lojalitetslöften vi avgett och allt vi pratat om när vi tillhörde KKP:s organisationer är ogiltligt. Vi bedyrar att vi aldrig mer kommer att samarbeta med det omänskliga, obarmhärtiga och onda partiet.

Anledningen till att jag lämnar KKP igen är att jag vill avslöja en hemlighet som jag dolt i mångar år. Detta har resulterat i långvariga mardrömmar och har plågat mitt samvete men jag har aldrig berättat det för någon. Under min tjänstgöring i det millitära i Xingjian för många år sedan deltog jag i en folkmordsoperation mot den muslimska byn Hui.

Först när jag såg dessa oskyldiga äldre, barn och ammande mammor hade jag inte förmåga att döda dem. Vi fältsoldater var i en inre cirkel vilken omringade byn. Samtidigt bildade soldaterna en yttre cirkeln bakom oss och var tyngre beväpnade och hade mer avancerade vapen.

Om inte vi hade skjutit hade trupperna bakom oss öppnat eld och även vi hade blivit dödade. I den stunden saknade vi inte bara förmågan att rädda våra landsmän i den muslimska byn, vi hade heller inget annat val än att med tårar i ansiktet, öppna eld.

Jag kommer aldrig att glömma den fruktansvärda synen som var så fruktansvärd att den inte kan beskrivas med ord. Efter att ha återvänt hem har jag aldrig satt min fot i de muslimska områdena. När jag stöter på muslimer tittar jag ner och vågar inte höja mitt huvud, den smärta jag känner är oerhörd. Jag var en rättfärdig och godhjärtad människa som borde kunna leva ett lugnt och normalt liv, men det onda KKP har gjort att jag förlorat all den glädje jag borde ha i livet.

Jag vill här uppmana alla de som fortfarande är bedragna av det onda KKP och de som har fördomar om Falun Gong att vakna upp och omedelbart lämna KKP och dess underorganisationer. Annars kommer de en dag att bli offer för sina missuppfattningar.

I KKP:s onda natur ligger att skada alla människor. Partiet har tagit initiativ till att hetsa en grupp att döda en annan grupp och de som hjälpt dem, livrädda att de själva ska bli dödade imorgon. Partiet kommer inte att sluta döda människor förrän det kollapsar. Till och med när det möter sitt slut kommer det att göra allt för att värva fler hantlangare. Tänk på det alla, detta är KKP.

Nu när jag har avslöjat anledningen till mina mardrömmar hoppas jag att gudarna kan höra min bekännelse. Jag ber innerligt till de gudar som kan rädda kännande varelser att hjälpa mig bli av med mina mardrömmar och få ett lugnt sinne.”

Chen Xiaoye, Chen Yucheng och Xiao Yeqi
Shaanxiprovinsen
14 januari 2008

Översatt från version