“Verkligen en fantastisk upplevelse”
Ann Groome med sin mor Kiely och systern Clare Byrne, vid Shen Yun Performing Arts föreställning i Dublin. (Foto: Martin Murphy/Epoch Times)


Shen Yun Performing Arts Touring Company, ett unikt danskompani, som visar Kinas traditionella kultur genom dans och musik, gav sin första föreställning i Dublin, Irland i lördags. Familjen Kiely hade samlats för att dela upplevelsen och de var eniga när de berömde föreställningen.

Ann Groome, som är läkare i Gilford, London, anlände på morgonen från London för att möta sin mor Kiely och systern Clare Byrne, som är tal- och språkterapeut.

Byrne ordnade så att familjen kunde se Shen Yun, efter att hon hade läst i tidningen om det New York-baserade danskompaniet. Efter lite efterforskningar på Internet tyckte hon att det skulle vara roligt att se showen.

– Jag tänkte att vi alla skulle tycka om den, sade Byrne.

– Vi är mycket glada att hon tog med oss. Det är verkligen fantastiskt, jag har aldrig sett något liknande, det är helt fantastiskt, sade Kiely.

– Allting var mycket spektakulärt, som de hade gjort bakgrunderna och hela samarbetet mellan dansarna var verkligen underbart. Det var en upplevelse att vara där och en förmån att få vara där, tillade hon.

Groome förtrollades av de digitala bakgrunderna och hur artisterna på scenen smälte samman med de digitala vyerna i sitt agerande.

– Vilka fantastiska scener. Bakgrunderna var något jag inte hade väntat mig… och det var mycket välgjort, hur dansarna försvinner, en mycket bra teknisk metod.

Hon imponerades också av dansarnas skönhet, särskilt det feminina hos de kvinnliga dansarna.

– Dansarna var så vackra, och dräkterna, mycket vackert och livfullt. Kvinnorna är väldigt feminina, det är verkligen en fantastisk upplevelse.

De tre familjemedlemmarna var eniga i sitt beröm över framträdandet och tacksamma för att de fått chansen att se Shen Yun.

Efter föreställningarna i Dublin beger sig Shen Yun Performing Arts Touring Company till Bryssel där de framträder från den 29:e mars till och med den 3:e april.

Shen Yun Performing Arts kommer att uppträda på Cirkus i Stockholm den 24,25,26 och 27 april.

För ytterligare information se hemsidan www. ShenYunPerformingArts.org eller sv.shenyunperformingarts.org

Epoch Times är mediapartner till Shen Yun Performing Arts.

Översatt från engelska.