Vd tänker se Shen Yun en andra gång
Lin (NYDTV)


Lin, vd för ett företag, såg lördagens Shen Yun Performing Arts-föreställning på Detroit Opera House och han planerar att gå på föreställningen som visas på söndag med sin femåriga dotter.

– Hon är adopterad från Kina och hon kommer att se föreställningen i morgon. Jag kommer att berätta allt om kostymerna och om kulturen för henne samt om den lilla flickan som dansar. Det kan uppmuntra henne att börja dansa. Och inte bara västerländsk dans som balett utan även kinesisk dans, säger han.

– Kostymerna var vackra för att de var så färgrika och annorlunda ansåg han och tillade att han uppskattade konstformen och att den New York-baserade Shen Yun har lyckats skapa ett så stort företag.

Lin berättade att hans företag undervisar kinesiska för amerikanska barn och i framtiden planerar de att lära ut engelska till barn i Kina.

– Det där är språkutbyte och Shen Yun är ett kulturutbyte. Jag vill tacka Shen Yun för att de bidrar med att skänka fred på jorden, sade han.

Lin var gästtalare på mottagningen som hölls efter föreställningen och han uttryckte åter sina tankar.

– Vi hörde att [Shen Yun-föreställningen] ger ny livskraft åt [traditionell] kinesisk kultur och det är jättebra för jag är av kinesiskt härkomst, sade han.

Enligt ett uttalande i Shen Yuns programhäfte 2009, står det att företagets mål är att ”fånga essensen och andan hos kinesisk klassisk kultur”.

Shen Yun Performing Arts har tre grupper som turnerar världen runt. Epoch Times är stolt mediapartner till Shen Yun Performing Arts.

För mer information, se: ShenYunPerformingArts.org

Shen Yun kommer till Cirkus i Stockholm 5-6 april och till Konsert & Kongress i Linköping den 8 april.

För mer information om föreställningarna i Sverige:

http://linkoping-show.se/

http://stockholm-show.se/

Översatt från engelska: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/27395/