VD och koncernchef: "Perfekt för San Jose"
Fenton talade på VIP receptionen om sina intryck av showen. (Foto: Ma Youzhi/The Epoch Times)


Dan Fenton, VD och koncernchef för Team San Jose, San Jose Convention och Visitors Bureau, gick på ShenYun showens premiärkväll på San Jose Center for the Performing Arts den 15 maj och talade efteråt på VIP mottagningen.

– Jag vill bara återanknyta till det Pete McHugh [staden Milpitas vice borgmästare] och Forest Williams [San Joses f.d. rådsmedlem] har sagt att det här är en stor sak för vårt samhälle.

– Vi är företaget som driver den här teatern. Den här möjligheten att få hit en föreställning som den här, med all den historia man har här i San Jose är detta verkligen en stor sak för oss. Att få en möjlighet att se något som det här. Jag vet att NTDTV har åtagit sig att göra detta årligen. Vi kommer tillbaka, sade Fenton och fortsatte varpå publiken skrattade gott; Vi har undertecknat ett 100-års avtal tillsammans.

– Vi är fast beslutna att stödja NTDTV, stödja alla samt föreställningen. En sak som en teater måste göra – vi är här för att se till att artister som dessa har en plattform. Vi på Center for the Performing Arts kommer att se till att ni har en plattform många år framöver.

– Jag vill också tacka Cathy och NTDTV för arbetet de har gjort att exponera San Jose kring det här eventet, samt marknadsföringen och PR-arbetet de har utfört. De har varit en stor sak att titta på och en stor sak att vara en del av. Tack och vi ser fram emot de kommande 100 åren tillsammans.

Fenton fick sedan möjlighet att berätta vidare vad han tyckte om showen.

– Jag tyckte den var fantastisk och perfekt för San Jose. Jag anser att det är bra att ha något som det här i San Jose. Dräkterna var underbara. Det var underbart att få ha de här.

– Den är unik och vi hoppas mer av det kommer hit.

Den tredimensionella bakgrundsscenen som ingår varje akt ger en levande bakgrund till varje scen och är en viktig del av Shen Yun showen, något som Fenton tyckte om.

– Vi har gjort bakgrundsprojektioner på teatern, men den här är unik och skiljer sig i fråga hur den smälter samman med dräkterna och hela historien. Vi tyckte den var helt fantastisk.

– Kvalitén, uppsättningen och dräkterna var underbara. Så teatern var ett perfekt stället att ha den.

Fenton kom tillsammans med sin fru Denice, som sade att hon älskade showen.

-Den var underbar. Mycket underhållande. Dansen och allt vad de gjorde var fantastiskt – något jag inte skulle kunna utföra ens i min vildaste fantasi. Så den var rolig att se.”

Fenton njöt av den sista scenen, Att se sanningen ger det yttersta hoppet. Danserna var mycket underhållande och dräkterna och berättelsen smälte in, sade han.

The Epoch Times är stolt sponsor av Shen Yun Performing Arts 2009 världsturné. För mer information besök www.ShenYunPerformingArts.org

Översatt från: http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/16887/