VD och hans familj uppskattade föreställningen
Familjen Stinson. (Foto: Mike McMaw/ Epoch Times)


Det här är första året som Chinese New Year Spectacular spelar i Detroit. Familjen Stinson uppskattade föreställningen väldigt mycket. Två år i rad har frun Ann och dottern Taylor varit tvungna att åka till Chicago för att se Chinese New Year Spectacular.

Ann gillade detta års Spectacular bäst.
– Allt är så vackert! Jag lär mig mer om den kinesiska kulturen varje år, sade Ann.

Ann tyckte särskilt mycket om det första programmet, De himmelska kungarnas nedstigning.

– Jag tror att det var så Gud kom ner och sade till människor vad som behövde göras och att gå framåt.

Taylor älskade alla akter detta år. Hon sade att hon tyckte speciellt mycket om den akt där människor som har förföljts för sin tro skildrades.

– Flickan skadades [av polisen]. Hon dog och kom till himlen. Det var väldigt inspirerande. Man gör något man vill göra och lägger sitt hjärta i det.

Det var första gången som pappan, Craig Stinson, VD på ett stort företag i Rochester i Michigan, såg föreställningen. Han sade:
– Dansen och sången, allting är så vackert! Jag hade det verkligen trevligt.

– Texterna på scenen är bra. Jag kan förstå vad som händer. Jag tyckte det var till stor hjälp, tillade Craig.

Diving Performing Arts Spectacular visar fram Kinas traditionella kultur och själ från de forntida dynastiernas tid till idag. Efter Detroit kommer Diving Performing Arts framföra Spectacular på University of Minneapolis och därefter tre föreställningar i Chicago.

Epoch Times sponsrar Divine Performing Arts som kommer att framföra sin föreställning i mer än 60 städer runt om i världen under 2008. För att hitta en föreställning nära dig, gå in på www.bestchineseshows.com.

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-1-23/64549.html